Privacyverklaring

HR Consultant

  • WerkgeverPZ
  • WerkgeverNiel
  • WerkgeverVoltijds

Wij zijn PZ, een Belgisch bedrijf actief in HR Consultancy, met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle HR zaken –payroll, recruitment, compensation & benefits, talent development maar ook alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als HR consultant voor. Je neemt de rol van recruiter of payroller aan, of net die van generalistische HR officer/HR Business Partner die zich multidisciplinair opstelt. Samen met de medewerkers op de HR afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt. Door het PZ Grow traject krijg je de kans om op termijn te groeien in verschillende HR domeinen..

Your job

Een succesvol bedrijf rekent op zijn medewerkers. Die rekenen op hun beurt weer op goede HR processen. Laat dat nu exact hetgene zijn waar jij je over ontfermt op project!

Jij zorgt voor een vlotte selectie en rekrutering van nieuwe werknemers, begeleidt huidige werknemers in training en ontwikkeling en zorgt ervoor dat loon- en personeelsadministratie op punt staan. Voor al die zaken spring je niet alleen operationeel bij, maar geef je ook advies over het beleid. Je maakt dus niet alleen het verschil voor de individuele medewerkers van onze klant. Jouw stem weegt ook door bij de groei van de hele  HR afdeling.

Your skills

Jij hebt een hart voor human resources, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme die jij elke dag meebrengt naar de werkvloer. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Sociaal Werk, Handelswetenschappen, Psychologie, TEW of een andere HR gerelateerde richting. Deze kennis heb je ook al omgezet in de praktijk, binnen jouw werkervaring in HR. Verder kun je je goed uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en heb je de basics van bepaalde HR software pakketten onder de knie. Daarnaast blijf je graag up-to-date in alle actuele HR materie.

Our offer

• Contract van onbepaalde duur
•  Boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar
•  Veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen
•  Opleidingen en een persoonlijk groeitraject
•  Veel fun en events met PZ-collega’s
•  Focus op work-life balance
•  Een aantrekkelijk loon, samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen

Sounds like a plan?

Solliciteer nu

Solliciteer hier

Solliciteer hier

Payroll, recruiting, training & development, employer branding – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste HR professionals.