Privacyverklaring

Loyalty Manager

  • WerkgeverWaterfront
  • WerkgeverNiel
  • WerkgeverVoltijds

Maakt u graag deel uit van een groep van enthousiaste, dynamische en ondernemende collega’s, dan is onze interne functie van Loyalty Manager bij Waterfront misschien wel iets voor u.

Wat doen wij juist? Elke dag gaan wij bij Waterfront op zoek naar de ideale match tussen freelance professionals en onze tijdelijke opdrachten bij nieuwe en bestaande klanten. Hierbij kunnen wij tijdelijke ondersteuning aanbieden binnen HR, Finance, Supply Chain en Marketing.

Dit doet u uiteraard niet alleen. U komt terecht in een sterk team met gezonde energie om Waterfront te doen groeien op een fijne, persoonlijke en professionele wijze.

YOUR JOB

Via verschillende kanalen gaat u dagelijks actief op zoek naar freelancers binnen Finance en Marketing.
U houdt regelmatig contact met je bestaande netwerk en zorgt dat u bij hen top of mind blijft
Bij de opname van een nieuwe opdracht bekijkt u samen met de klant wat de noden zijn en speelt hierop in door een gerichte matching te maken tussen project en freelance professional.
Nieuwe opdrachten legt u voor aan de freelance professional en samen bekijken jullie de mogelijke match
U zorgt er voor dat ons interne CRM systeem up to date is en de hierbij horende administratie
Tot slot denkt u, samen met ons communicatieteam, mee na over de branding van onze social media (plaatsing vacatures, foto’s, content,…)

YOUR SKILLS

  • U bent in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma en hebt interesse in HR
  • Commerciële spirit, resultaatgerichte aanpak en uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een positieve mindset en een gezonde teamgeest
  • Flexibel en planmatig sterk
  • Een vlotte talenkennis Frans en Engels is een plus.

OUR OFFER

U komt terecht in een dynamische omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Daarnaast krijgt u de kans om uzelf te ontplooien en uw talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf. Bovendien worden er verschillende workshops en events voorzien.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde ‘work-life’ balans hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidszin.

Meer weten? Klik hier!

Solliciteer hier

Solliciteer hier

Finance en human resources, customer service, logistiek en supply chain management… Daar blinken Waterfront interim managers in uit. Maar bovenal komen integriteit en deontologie op de eerste plaats. Waterfront interim managers streven de hoogste professionele normen na. En volgen steeds een ethische gedragscode. Zo onderscheiden onze interim managers zich op alle vlakken.