januari102020

Rondetafel

Auto-industrie

Mobiliteit en auto’s zijn veelbesproken thema’s. Mobiliteit is een sector die volop in beweging is. Ze staat aan het begin van vele veranderingen met de opkomst van startups als Poppy en Cowboy.

Programma

12u00-13u00
Network lunch
13u00-15u00
Roundtable
15u00-16u00
Network coffee

Info

Het onderzoek naar elektrische en zelfrijdende wagens gaat ondertussen verder. Hoe ziet de toekomst van de automobielsector eruit, nu de verkoop van wagens daalt? Mensen weten niet welk type brandstof kiezen. In ons land reageren Volvo en Audi sterk, maar in Nederland vallen de eerste ontslagen in de sector. Nieuwe emissienormen, de twijfelende klant, de Brexit en de Chinees- Amerikaanse strijd maken het de sector moeilijk.
Ondertussen vechten de spelers van ons openbaar vervoer verder, onder andere tegen de krapte aan personeel, voornamelijk chauffeurs. Welke zijn de gevolgen voor de tewerkstelling en de profielen in deze sectoren?

Een rondetafel brengt een achttal gasten samen op een specifieke locatie. Gedurende 2u modereert onze journalist dit thematisch gesprek tussen HR experts, HR managers & HR directors. Nadien verschijnt een uitgebreid artikel in alle media van HRmagazine.

Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Jeroen Van Cauwenbergh – jeroen@hrmagazine.be | 052 73 00 54

Locatie

X-Pand
Galileilaan 18
2845 Niel