juni212019

Rondetafel

Digital HR

Nog heel wat processen kunnen gedigitaliseerd worden, ook HR-processen. Dat kan een stuk efficiëntie opleveren, maar dikwijls ook de ervaring van de klant een stuk optimaliseren. Het is nu zoeken naar geslaagde kanalen, bijvoorbeeld met chatbots. Ook bepaalde apps klinken veelbelovend, bijvoorbeeld voor rekruteren, onboarding, een feedbackcultuur genereren, leren faciliteren …

Programma

09u00-10u00
Network coffee
10u00-12u00
Roundtable
12u00-13u00
Network lunch

Info

Bovendien zouden digitale processen nog wel eens extra data kunnen genereren die bruikbaar worden voor uw strategische talentplanning. Hoewel artificiële intelligentie hier zeker al een rol kan spelen, is deze rondetafel gefocust op processen efficiënter maken of verrijken om de klant te ontzorgen. Het potentieel van algoritmen om data te exploreren, is meer de focus van onze rondetafel rond Analytics, data (governance) en AI van 25 januari.

Een rondetafel brengt een achttal gasten samen op een specifieke locatie. Gedurende 2u modereert onze journalist dit thematisch gesprek tussen HR experts, HR managers & HR directors. Nadien verschijnt een uitgebreid artikel in alle media van HRmagazine.

Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Jeroen Van Cauwenbergh – jeroen@hrmagazine.be | 052 73 00 54

Toegangsprijzen

Prijzen exclusief btw.

Member Geen-member
HR (niet commercieel) 250* euro 250 euro
HR (commercieel) 500 euro / euro
* Breng GRATIS een collega mee.

Locatie

X-Pand
Galileilaan 18
2845 Niel

Book now

Ja, ik wens in te schrijven voor dit event!

Dit veld aub invullen.
Onjuist emailadres
Invalid Input
Graag invullen aub.
Vink aub aan.