september112020

Rondetafel

Overheid

De overheid wordt al enkele jaren gezien als een aantrekkelijke werkgever. Maar de overheden staan voor de uitdaging om bekwame en gemotiveerde medewerkers aan te trekken én te behouden. Dat is niet nieuw, maar het zal de komende jaren door de toenemende vergrijzing en tekorten op de arbeidsmarkt alleen maar groter worden.

Programma

09u00-10u00
Network coffee
10u00-12u00
Roundtable
12u00-13u00
Network lunch

Info

Tegelijkertijd verwachten burgers van de overheid dat ze efficiënt en wendbaar is en kan anticiperen op snelle veranderingen in de samenleving. Hoe zorg je er als overheid voor dat je steeds de juiste kennis en competenties in huis hebt om dat waar te maken?

Ondertussen voorspelt nexxworks- oprichter Rik Vera dat de taak en de opdracht (en dus ook de verloning) van ICT’ers gaat veranderen in functie van de consumentenverwachtingen. Welke zouden de gevolgen kunnen zijn voor HR en het ICT-profiel van morgen.

Een rondetafel brengt een achttal gasten samen op een specifieke locatie. Gedurende 2u modereert onze journalist dit thematisch gesprek tussen HR experts, HR managers & HR directors. Nadien verschijnt een uitgebreid artikel in alle media van HRmagazine.

Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Jeroen Van Cauwenbergh – jeroen@hrmagazine.be | 052 73 00 54

Locatie

X-pand
Galileilaan 18
2845 Niel