november222019

Rondetafel

Talent

Talentontwikkeling zorgt ervoor dat de medewerkers blijven groeien en helpen met het realiseren van de doelstellingen van het bedrijf. Maar hoe pak je talentontwikkeling aan? Op welke manier breng je de leerbehoeften in kaart? En hoe meet je tot welke resultaten al die leerinspanningen leiden?

Programma

09u00-10u00
Network coffee
10u00-12u00
Roundtable
12u00-13u00
Network lunch

Info

Maar tegelijk willen vooruitziende rekruteerders ook de link leggen met de bedrijfscultuur. Ze situeren hun strategie in een bredere aanpak die mikt op een positieve kandidatenervaring en employee journey. De rekruteerder werkt als businesspartner die weet wat de business nodig heeft en houdt daarbij ook rekening met de filosofie ‘hire for attitude, train for skills’. Hij streeft naar een authentiek aanbod dat aansluit bij de gecreëerde verwachtingen.

Een rondetafel brengt een achttal gasten samen op een specifieke locatie. Gedurende 2u modereert onze journalist dit thematisch gesprek tussen HR experts, HR managers & HR directors. Nadien verschijnt een uitgebreid artikel in alle media van HRmagazine.

Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Jeroen Van Cauwenbergh – jeroen@hrmagazine.be | 052 73 00 54

Locatie

Incubator Darwin
Galileilaan 15
2845 Niel