Privacyverklaring

Annic Bosmans nieuwe ceo bij Randstad Group België en Luxemburg

15 maart 2023
Tekst
Jo Cobbaut

Annic Bosmans wordt vanaf 1 april de nieuwe ceo van hr-dienstverlener Randstad Group België en Luxemburg. Zij volgt Herman Nijns op, die toetreedt tot het executive leadership team van Randstad als chief executive Zuid-Europa en Latijns-Amerika.

Annic Bosmans (49), master in TEW met specialisatie in hr, begon haar loopbaan in 1997 als consultant bij Interlabor Interim, onderdeel van Randstad. Ze doorliep alle bestuursniveaus binnen de organisatie en trad in 2018 toe tot het managementteam. Sedertdien leidt ze de uitzendactiviteiten in België.

Annic Bosmans doorliep de rangen gedurende haar hele carrière, naar eigen zeggen omdat ze alle kansen kreeg en uitgedaagd werd om verantwoordelijkheid te nemen, te leren en te groeien. “De waarden en cultuur van onze organisatie liggen zo dicht bij waar ik persoonlijk voor sta, dat ik er al die jaren bewust voor heb gekozen om voor Randstad te blijven werken.

Ook Herman Nijns, die nu chief executive Zuid-Europa en Latijns-Amerika wordt bij Randstad, werkt al lang voor het bedrijf. Hij begon er in 1988 als consultant. “Mijn nieuwe rol binnen het internationale executive leadership team bood een natuurlijke overdrachtsmogelijkheid”, zegt Herman Nijns. “Annic Bosmans maakt al vijf jaar deel uit van het managementteam en is goed gepositioneerd om de continuïteit te waarborgen.”