Bevraging: de mentale gezondheid op de werkvloer

19 mei 2021
Tekst
Partner Content

De pandemie houdt ons nog steeds in z’n greep. Wellicht heeft het ook u als werknemer geraakt. Hoe is het nu gesteld met uw mentaal welzijn in uw werkomgeving? Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan een korte bevraging (5 vragen) waarin we aan de hand van enkele stellingen kijken naar hoe u bepaalde aspecten van het mentale welzijn oftewel ‘well-being’ ervaart.

Over de resultaten van deze peiling houden we op 10 juni 2021 een online debat met dhr. Hans Maertens, Gedelegeerd Bestuurder van Voka, Professor Dr. Dirk Buyens, Professor Human Resources aan de Vlerick Business School en Bart Van Keer, Strategy Director HCM bij Oracle. U bent van harte welkom om na het doorlopen van de bevraging zich in te schrijven voor het webinar op 10 juni.

Het doorlopen van de bevraging (5 vragen) zal slechts enkele minuten in beslag nemen en wij zullen uw antwoorden anoniem behandelen. Wij willen u op voorhand bedanken voor uw feedback en uitnodigen de bevraging nu te starten middels onderstaande button.

Start Bevraging