Privacyverklaring

Cathy Geerts volgt Hilde Haems op als Chief HR Officer bij SD Worx

29 november 2019
Tekst
Jo Cobbaut

Cathy Geerts is gestart als Chief HR Officer bij hr-dienstenverlener SD Worx. Ze wordt lid van het executive committee er rapporteert rechtstreeks aan ceo Kobe Verdonck.

Als CHRO zal Cathy Geerts volgt ze Hilde Haems op, die aan de slag gaat bij de beursgenoteerde holding Ackermans & van Haaren als Chief Human Capital Officer.

#itsyourmove

Cathy Geerts: “#itsyourmove staat centraal in onze hr-strategie. We stimuleren interne mobiliteit en geven onze medewerkers de kans om initiatief te nemen en hun loopbaan vorm te geven."

Doelstellingen zijn en blijven een lerende organisatie en een stimulerende cultuur waar innovatie en resultaten behalen centraal staan.

Cathy verwijst ook naar de internationale ambitie en ambitieuze groeiplannen van SD Worx en naar het samengaan van de collega’s met de technologie voor de realisatie daarvan.

20 jaar in hr

Cathy heeft ondertussen 20 jaar ervaring in de hr-wereld. Sedert 2017 was ze HR Director voor SD Worx Belgium. Ze kwam in 2014 naar SD Worx als HR Manager in Talent, Reward, Operations & Analytics.

Haar carrière begon ze als consultant Employee Benefits, eerst bij verzekeringsmakelaar Van Breda Risk & Benefits, vervolgens bij AON Consulting. Nadien doorliep Cathy Geerts verschillende hr-functies bij Umicore, Nyrstar en Alpro.

Cathy Geert studeerde Romaanse Taal-& Letterkunde en deed een MBA bedrijfsmanagement. Ze behaalde ook een master in Compensation & Benefits en HR aan de Vlerick Management School.