Privacyverklaring

De 100% elektrische Volkswagen ID.’s

13 februari 2023
Tekst
Partner Content

Een compleet gamma, nu ook in business-uitvoeringen

Volkswagen breidt zijn aanbod aan 100% elektrische voertuigen voortdurend uit. Vanaf heden biedt het merk een compleet gamma van voertuigen aan die in de gebruiksfase geen vervuilende uitstoot hebben.

Bovendien worden alle ID. modellen CO2 neutraal geproduceerd en met een CO2 neutrale balans aan de gebruiker afgeleverd. Deze modellen worden samengebracht onder het merk ID. Ze bieden stuk voor stuk een unieke rijervaring, waarin stilte en zachtheid verweven zijn naast krachtige prestaties naargelang het gekozen vermogen. Dankzij hun grote rijbereik (maximaal 535 km) volgens de WLTP-cyclus zijn ze opgewassen tegen de behoeften van alledag. Zelfs verre verplaatsingen vormen geen probleem dankzij de mogelijkheid om de wagens in een half uur tot 80% op te laden aan een laadpaal met een krachtig vermogen (tot 135 kW).

Het 100% elektrische Volkswagen ID.-gamma bestaat op dit moment uit een compacte berline (de ID.3), een dynamische SUV (de ID.4), een sportieve SUV-coupé (de ID.5) en een nu al iconische monovolume (de ID. Buzz). In de loop van 2023 komt daar nog de ID.7 bij, een nieuwe elegante en ruime berline in het D/E-segment, met de royale ruimte van een SUV en een geweldig aerodynamisch design, met een verwacht rijberijk tot maar liefst 700km!

Alle 100% elektrische ID.-modellen zijn voortaan ook verkrijgbaar in Business-uitvoeringen: exclusieve configuraties die speciaal zijn uitgekiend om te beantwoorden aan de behoeften van gebruikers die meer comfort en een betere uitrusting wensen. Deze uitvoeringen kunnen zelfs worden gepersonaliseerd op basis van de specifieke wensen van iedere klant. Dankzij de Business-uitvoeringen van Volkswagen kunnen klanten er steeds van op aan dat ze in een royaal uitgerust voertuig rondrijden, geconfigureerd op basis van de meest bestelde opties door Belgische klanten en met de beste uitrusting-prijsverhouding, minimaal voordelen van alle aard en de beste restwaarde in hun respectieve categorieën.

Volg de kortste weg naar een uitstootvrij bedrijfswagenpark met Volkswagen