Privacyverklaring

Geert Volders leidt Right Management België

24 april 2023
Tekst
Jo Cobbaut

ManpowerGroup heeft Geert Volders aangesteld als director Right Management België,  expert in outplacement, career management en leadership development.

Geert Volders is sinds 3 april in functie en volgt Lynn Coutigny op, die meer dan 25 jaar aan het hoofd van Right Management België stond. Als pionier in de sector stond zij mee aan de wieg van outplacement  (vooral voor bedienden en hoger kader) op de Belgische markt. Lynn Coutigny  is vanaf begin dit jaar met prepensioen.

Hij zal de positie van Right Management in outplacement verder uitbouwen, maar ook het serviceaanbod verbreden naar onder andere career en talent management, interne mobiliteit, re-skilling en leadership development.

Geert Volders zal hierbij ook rapporteren aan de Right Management Europe-structuur. Op lokaal vlak werkt hij ook nauw samen met de managing director ManpowerGroup Belux Sebastien Delfosse en zijn directieteam.

Carrière

Hij startte zijn carrière in de FMCG -sector in marketing- en salesfuncties (Mars, Pepsico). In 1999 maakte hij de overstap naar de hr-dienstensector als directeur jobat. Hij werd in 2003 directeur van Acerta Consult en bouwde de adviespoot van de socialedienstengroep uit tot een team van 110 consultants.

Geert Volders werd in 2013 directeur van Ascento en realiseerde met zijn team een herpositionering van het merk en verdere rendabele groei. Hij maakte in 2020 de overstap naar BDO Advisory als partner in organisatieadvies en people transformatie. Zo begeleidde hij meerdere organisaties bij het implementeren van het hybride werken.