Privacyverklaring

Hr tech PayBIX haalt 1,2 miljoen op

9 november 2022
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
PayBIX - Vlnr. Hans Joris, Bart Slaets en Rudi De Roeck

PayBIX, een HR Tech start-up actief in loonadministratie, haalt in een eerste kapitaalronde 1,2 miljoen euro op bij een groep investeerders en dankzij een subsidie van het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO).

PayBIX heeft nu al een prototype (Minimum Viable Product) klaar van EPIX, een software die alle stappen in het payrollproces van kmo’s samenbrengt in één tool. Dat kan naar verluidt al voor 30 Europese landen.

PayBIX, een acroniem voor Payroll Brokerage and Integration eXperts, werd in februari opgericht door Bart Slaets, Rudi De Roeck en Hans Joris, drie oud-collega’s met samen meer dan 80 jaar payrollervaring op de teller. Zij zijn respectievelijk CTO, COO en CEO van PayBIX.

De kapitaalinjectie zal worden aangewend om EPIX modulair uit de bouwen en om de Europese sales en operations te versterken. “Met EPIX willen we de loonadministratie voor kmo’s met werknemers in verschillende Europese landen stukken sneller, eenvoudiger én goedkoper maken,” zegt Hans Joris, medeoprichter en ceo van PayBIX.