ITZU neemt CPM over

12 oktober 2021
ITZU neemt CPM over

De hr-dienstverlener ITZU neemt het hr-consultancybedrijf CPM over.  Ze noemen hun aanbod vooral complementair’.

ITZU biedt hr-diensten aan op het vlak van instroom (werving & selectie en uitzendarbeid), training en coaching. CPM was actief als strategisch bureau voor assessment & development in Vlaanderen. Louis Kemps, CEO van ITZU (tweede van links op de foto) en Christine Van Velthoven, zaakvoerster van CPM (eerste van links), willen hun klanten voortaan de mogelijkheid geven om te vertrekken van een assessment- of developmentcenter om talenten daarna verder te laten ontwikkelen via training en coaching.

Met zijn Limburgse roots is ITZU vooral actief op de as Limburg-Brussel-Antwerpen. CPM is eerder gefocust zijn op de as Gent-Antwerpen-Brussel. In België telt CPM 15 ervaren medewerkers, actief en gespecialiseerd in verschillende sectoren. CPM heeft een eigen kantoor in Nederland en we maakt deel uit van de internationale CFR-alliantie van onafhankelijke executive search agentschappen.

ITZU telde in 2020 een 2.000 medewerkers, die samen zorgden voor 93 miljoen euro omzet. De groep omvat onder meer Itzu Select (werving & selectie), Itzu Jobs (uitzendkantoor), Itzu Career (assessment & development centers, outplacement en loopbaanbegeleiding), Itzu Polska (rekrutering in Polen) en Itzu Training (strategische opleidingspartner). De facilitaire diensten zitten bij deelbedrijven Itzu Home (dienstenchequebedrijf), Itzu Cleaning & Itzu Facility (schoonmaak- en facilitaire diensten) en Itzu Technics (detachering van technische profielen).