Privacyverklaring

Zo goed past De Lijn in het Mobiliteitsbudget van uw bedrijf!

15 oktober 2019
Tekst
Partner Content

In tegenstelling tot de mobiliteitsvergoeding waar de werknemer zijn bedrijfswagen inruilt voor cash, biedt het mobiliteitsbudget meer keuzevrijheid voor de werknemer en werkgever. Bovendien levert het de werkgever een voorsprong op in de “War for talent”.

Zo werkt het mobiliteitsbudget.

Het mobiliteitsbudget faciliteert bedrijven om voor duurzame mobiliteitsoplossingen te kiezen. Zo krijgen medewerkers die hun bedrijfswagen inruilen voor een milieuvriendelijker model een budget dat ze kunnen besteden aan duurzame vervoersmiddelen en -diensten zoals een (elektrische) fiets, deeloplossingen, een abonnement of tickets voor het openbaar vervoer … En zeker die tickets zijn voordelig en interessant – omdat ze niet alleen geldig zijn voor uw medewerkers, maar voor iederéén in hun gezin.

De Lijn in uw mobiliteitsbudget: wat zijn uw voordelen?

Het mobiliteitsbudget, da’s kiezen voor duurzame mobiliteit – met een pak voordelen voor uw bedrijf en voor uw medewerkers. Zeker als uw medewerkers kiezen voor een milieuvriendelijkere bedrijfswagen, gecombineerd met tickets van De Lijn. Want dankzij die combinatie:

  • versterkt u het duurzame imago van uw bedrijf
  • toont u zich als een moderne werkgever
  • kunnen medewerkers werk en privé beter op elkaar afstemmen
  • promoot u een gezonde levensstijl bij uw medewerkers
  • biedt u een voordeel waarbij bruto gelijk is aan netto

Op weg naar slimmere mobiliteit dankzij “Het mobiliteitsbudget”, download het e-book !

Het mobiliteitsbudget is maar één manier om slimmer om te gaan met mobiliteit in uw bedrijf. In samenwerking met SD Worx werkte De Lijn een e-book uit over het woon-werkverkeer van vandaag en morgen – met onder meer aandacht voor het aanbod van het openbaar vervoer. Download deze inspirerende inzichten hier!

Mobiliteitsbudget - De Lijn