Privacyverklaring

Enquête: Telewerk

12 september 2022
Tekst
Caroline Vergauwen

Telewerk en hybride werk zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. De groep Work and Organisation Studies aan de KU Leuven lanceert een studie over deze boeiende en hedendaagse topics.

In deze studie kijken we naar wie zowel thuis als op kantoor werkt: hoe gebeurt dit nu er zoveel veranderde na de pandemie? Hebben we op kantoor opnieuw de face-to-face contacten zoals voorheen of loggen we ook daar nog steeds in op e-meetings? Is thuiswerken nog steeds goed om te kunnen concentreren of doen we thuis quasi hetzelfde als op kantoor… maar dan online? En hoe voelen we ons hierbij? Met als centrale vraag: wat werkt er nu het best? Wie zowel van thuis uit als vanop kantoor werkt (ongeacht hoeveel dagen per week), kan deelnemen.

Onze studie bestaat uit 2 fasen: (1) via deze link vul je een verkennende vragenlijst in (dit geldt als ‘inschrijving’ voor de studie) en (2) vanaf 19 september vul je op het einde van de werkdag (maandag tot vrijdag) een korte vragenlijst in (ongeveer 5 minuten) en dit voor 2 weken.

Uw deelname is belangrijk! Daarom ontvangt u na het onderzoek een beknopt rapport met de belangrijkste resultaten. Ook verloten we diverse prijzen onder de trouwe invullers.

We kijken uit naar uw ervaringen! En meer, verspreid dit nieuws gerust verder in jouw organisatie.

Drs. Elke Van de Wiele en Drs. Astrid Lacroix