Waarom als schoolverlater kiezen voor consultancy.

10 mei 2021
Tekst
STUDIO HR

In deze STUDIO HR interviewt Lisbeth Imbo Yannick Lucas, Senior Loyalty Manager bij PZ en Lissa Van de Voorde, HR-consultant bij PZ. Wat is hun visie over schoolverlaters die voor consultancy kiezen?

Lissa Van de Voorde deelt haar ervaringen als consultant en vertelt hoe ze zich voelt ten opzichte van haar werkgever (PZ) en haar klant. Kan een consultant zich met beide verbonden voelen?

Ze bespreekt samen met Yannick de projecten waar ze aan de slag was en welke ervaring haar dat opleverde. Staat ze sterk voor de toekomst?

Over onze gasten:

Yannick Lucas, Senior Loyalty Manager bij PZ: Afgestudeerd in 2009 als Vertaler Tolk (Hoger Instituut voor Vertalers) en werkt nu 5 jaar bij PZ.

Lissa Van de Voorde, HR-consultant bij PZ: afgestudeerd in 2021 in Arbeids- en organisatiepsychologie (KU Leuven) en werkt nu 3 maanden bij PZ.

Over STUDIO HR:

Per aflevering brengen we één of meerdere experts samen over een actueel hr-thema. Zij worden geïnterviewd door een bekende radio- of televisiepresentator en geven hun visie op de toekomst.