Zelf de kracht van Workday ontdekken.

9 mei 2022
Tekst
PARTNER CONTENT
Zelf de kracht van Workday ontdekken.

De wereld verandert snel.Traditionele HCM-systemen daarentegen veranderen vaak maar langzaam, en dit beperkt de slagkracht van veel organisaties. Om die reden heeft Workday een systeem ontworpen dat wėl snel en flexibel is. En, in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt: dit systeem is niet alleen geschikt en betaalbaar voor de grootste bedrijven ter wereld. Workday wordt ook veel gebruikt door middelgrote bedrijven, zoals Collibra, Securex en Showpad in België. Graag nodigen we u uit om op 31 mei tijdens Workday Discover Brussels te ontdekken hoe Workday uw bedrijf vooruit kan helpen.

Wat maakt Workday anders?

In de huidige wereld staat of valt het succes van uw onderneming met uw vermogen om in te spelen op veranderingen. Om talent te cultiveren. En om te zorgen dat uw werknemers optimaal betrokken zijn. Daarom hebben we een flexibele suite ontwikkeld die snel kan worden uitgerold, diepgaande inzichten biedt en net zo intuïtief werkt als de applicaties die we dagelijks gebruiken op onze telefoon of tablet. Zo kunt u een einde maken aan de beperkingen van uw traditionele HCM-systemen.

Niet alleen voor de grote spelers.

Workday is niet alleen voor de grootste spelers ter wereld. Ook veel middelgrote bedrijven, waaronder Argenx en Sienna Capital, hebben een basis voor succes gelegd met de flexibele suite van Workday. Deze bedrijven waren in recordtijd up-and-running en beschikken nu stuk voor stuk over meer inzicht, aanpassingsvermogen en een solide basis om te schalen en te groeien.

Is uw HR-team slagkrachtig genoeg?

Is uw HR-organisatie optimaal voorbereid op een snel veranderende, digitale wereld? Of zou Workday voor meer slagkracht kunnen zorgen? Gun uzelf de tijd om dit te ontdekken tijdens Workday Discover op 31 mei 2022 in Brussels.

Collibra, Deloitte, Kainos, KPMG en PwC delen ervaringen en expertise

In iets meer dan een halve dag vertellen experts, klanten en partners van Workday wat onze oplossingen voor hen betekenen. Zo deelt de Belgische unicorn Collibra hoe Workday hen heeft geholpen met het leggen van een fundering van internationale groei en het vermogen om snel aan te passen aan onverwachte situaties, zoals COVID-19. Onze partners Deloitte, Kainos, KPMG en PwC gaan in op de laatste trends waar HR-professionals mee te maken hebben. Ook kunt u hands-onaan de slag met Workday Human Capital Management en ontdekt u de kracht van het vermogen om te kunnen luisteren naar uw werknemers met Workday Peakon Employee Voice.

Uiteraard staat niet alleen Workday centraal deze dag. U zult vooral nieuwe ideeën ontdekken om u te helpen innoveren en aan te passen. We ontmoeten u graag!

Voor meer informatie en uw aanmelding kunt u terecht op: Workday Discover Benelux 2022 | Workday

Workday Discover Brussels
31 mei 2022 | Brussels

Highlights:

  • Klanten van Workday, waaronder de Belgische unicorn Collibra en Sumitomo, vertellen hoe Workday ze wendbaar maakt en helpt groeien.
  • Partners en experts van Workday, waaronder Deloitte, Kainos, KPMG en PwC, gaan in op de trends, uitdagingen en kansen waar organisaties mee te maken hebben.
  • Een inspirerende keynote die verkent hoe Workday de digitale transformatie van HR kan versnellen.
  • Een-op-een demonstraties van de oplossingen van Workday.

Meer informatie:

Workday Discover Benelux 2022 | Workday