december42020

HRDesign – digital warming-up event

We keken ernaar uit u in december te ontmoeten in Durbuy voor HRDesign. Helaas is het coronavirus niet voldoende onder controle en laten de huidige omstandigheden niet toe om fysieke bijeenkomsten door te laten gaan. We verschuiven het event naar het najaar 2021 en houden op vrijdag 4 december alvast een digital warming-up event: In one year, what will the new normal look like?

Sprekers

Programma

12:00-12:05
Welkom, Jo Cobbaut, hoofdredacteur HRmagazine
12:05-12:20
Panel met Wim Adriaens (Gedelegeerd bestuurder bij VDAB), Jan Van Acoleyen (CHRO Proximus), Olivier Wouters (Managing Partner Claeys & Engels)
Talking Point: Van arbeidsmarkt naar flexibele talenten pool
Wat wordt het nieuwe normal na de crisis? Hoe pakken transformeren we ‘arbeidskrachten’ in een permanent evolutie naar flexibel inzetbare en betrokken talenten?
12:20-12:35
Interview met Jochanan Eynikel (Business filosoof bij Etion)
Talking Point: Welzijn en betrokkenheid
Recent onderzoek leert ons dat de gezondheidscrisis niet alleen veel interactie digitaliseerde. Er gebeurde ook iets in de hoofden van leidinggevenden en teamleden. Betrokkenheid en welzijn klommen naar boven op de lijst van prioriteiten. Met ons panel verkennen we onderliggende drivers van wat mensen betrokken houdt en motiveert.
12:35-12:45
Q&A
12:45
Round-up

Info

Partners