Become a member

Dit veld aub invullen.
Onjuist emailadres.Let op dat je geen spaties gebruikt!
Graag invullen aub.
Vink aub aan.
  • 10 high end print magazines
  • 1+1 voordeel bij opleidingen: schrijf in en neem een collega mee
  • 2+2 voordeel bij vacatures: plaats een vacature en geniet van 2 weken extra visibiliteit online

Al deze voordelen voor €250 (excl. 6% btw).

Met deze aanvraag ga ik akkoord met de algemene verkoopsvoorwaarden van Nieuwe Media Groep.

Become a part of our community

Hey you! We willen jou in onze community. En daar zit wat in voor jou. Want onze community, die krijgt veel. Als je aansluit krijg je vandaag nog een virtuele goodiebag in je mailbox. En neen, het is er niet eentje met de zoveelste waterfles of balpen.

HRmagazine

What’s in it for you?

Als member krijg je 10 magazines per jaar. Maar daar stopt het niet hé. Je krijgt ook nog:

  • Double the fun! 1+1 voordeel bij onze opleidingen: schrijf je in en neem een collega mee. En er zijn altijd leuke praatmomentjes met vrolijke drankjes achteraf.
  • Geen blurry foto’s meer op LinkedIn, want je kan je professionele LinkedIn-profielfoto laten maken op onze events.
  • Vacature voordeel. We weten allemaal hoe krap de markt is, daarom krijg je bij elke vacatureplaatsing 2 weken langer visibiliteit.
  • Als hr-manager mag je deelnemen aan een rondetafel-interview en je onderbouwde mening delen met de rest van de hr-wereld.

Al deze voordelen krijg jij een jaar lang voor 250 euro (excl. 6% btw).

 

HRmagazine respecteert je privacy

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het inschrijvingsformulier of voor het aanvragen van een abonnement), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Promo september 2020