Vision & strategy
Strategy

Operations
Operations

Tech
Tech

Tech
Posts

Events
Events

Carreer
Career

  • N
  • W
  • S

Een datacultuur als basis voor een positieve gebruikservaring

Technologie zal het werk vooral aangenamer maken. Maar gebruikers moeten dat eerst zien voor ze het aanvaarden

Het markt(plein)gevoel

De bank zal haar perfecte storm overleven met een hybride aanpak, waarin je vanuit een digitaal opgestart proces overstapt naar de menselijke adviseur

Evaluatiegesprek

Prestatie- en verloningsbeleid loskoppelen

Hoe vermijd je dat het evaluatiegesprek gereduceerd wordt tot een loondiscussie? Hr-manager Jan De Bruyne vertelt hoe hij dat aanpakt bij GC Europe.

Transparantie en empowerment zijn cruciale succesfactoren

Talentmobiliteit: naar een nieuwe rol voor de bankier

Kenners voorspellen dat de banksector een technologische en volledig gedigitaliseerde sector wordt. Dat zal gevolgen hebben voor het profiel van de bankmedewerker. De banken werken samen met Febelfin maatregelen uit om medewerkers die niet meer mee kunnen of willen een oplossing aan te bieden. En toch beweert Jurgen Ingels dat de ‘grote lawine’ op het hr-domein nog moet komen voor de sector.  

De wereld is rond

Een dorpsgevoel in het bedrijf verbindt de medewerkers

De manier waarop we werken, wonen en ons verplaatsen, verandert drastisch door zowel maatschappelijke als digitale evoluties. In zijn boek ‘De Wereld is Rond’ schetst Jo Caudron hoe bedrijven zich toekomstgericht kunnen transformeren. Marc Croonen (Vandemoortele) ziet de stormen van wonen, werken en mobiliteit als uitdaging en opportuniteit voor elke sector.

Véronique Brasseur

Pluk de dag

Engagement betekent mijn woord geven, zowel privé als professioneel