Vision & strategy
Strategy

Operations
Operations

Tech
Tech

Tech
Posts

Events
Events

Carreer
Career

  • N
  • W
  • S

Gedeeld leiderschap

Ook voor de medewerker wordt het click, call, connect

Terwijl het stof bij Fluvius nog neerdaalt na de formele integratie van drie entiteiten tot één nieuwe organisatie, werkt Ilse Van Belle aan een volgend hoofdstuk. Na intensief overleg met de vakbonden over integratiemaatregelen, bouwt de hr-director verder aan een minder tastbaar, maar des te complexer werk: één cultuur voor iedereen.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk verhoogt inzetbaarheid van werknemers

Het ontwikkelen van coachingcompetenties gebeurt niet alleen binnen de muren van een bedrijf of via een klassieke opleiding. Het kan ook via vrijwilligerswerk. Bij YAR Vlaanderen, die jongeren in moeilijkheden ondersteunt, gingen medewerkers uit diverse bedrijven aan de slag. “Deze vorm van leren is een triple win”, zegt Peggy De Prins (Antwerp Management School)

Innovatie

Fixers zijn de lijm en het glijmiddel

Om de klantenservice te verbeteren, introduceerde Carrefour een nieuwe digitale toepassing waarbij klanten onmiddellijk hun feedback geven. Stephan Lepouttre leidde het innovatietraject in goede banen. Dergelijke innovatieprojecten hebben een fixer nodig die handelt volgens het CHIEF-principe, aldus Rik Vera.

Thomas Boone

De olie in de motor

Snelheid op de motor en op het werk zorgen voor adrenaline

Feedback is een uiting van je waarden

Het belang van een oprecht werkgeversmerk is essentieel