Privacyverklaring
maart132024

WEBINAR

Slim Werven in een Krappe Arbeidsmarkt

75% van de bedrijven die worstelen met aanwervingen wijten dit aan een skills shortage (SHRM, 2021). In een wereld vol onzekerheden kan psychologische wetenschap u ondersteunen bij het nemen van de juiste aanwervingsbeslissingen wat cruciaal is om succesvol te zijn in een krappe arbeidsmarkt.

Sprekers

Info

In dit webinar onderzoeken we hoe je op een betrouwbare manier het ware potentieel en het uiteindelijke succes van een kandidaat kan voorspellen door gebruik te maken van wetenschappelijke inzichten. Hiermee kan je je talentenpool diversifiëren en versterken, zelfs in steeds complexer wordende omgevingen. Steve Stoop, Account Executive bij Thomas International, en Ward Simoen, HR Manager bij Sitra Group, onthullen de geheimen van succesvolle rekrutering in situaties waarin je meer en meer wordt gedwongen te werven op basis van potentieel.

Wat mag je verwachten:

  • Wat voorspelt werkelijk succes in een functie?
  • Wat vertelt de wetenschap ons over iemands potentieel en toekomstige prestaties?
  • Hoe kunnen wetenschappelijke inzichten je helpen bij het selecteren van kandidaten voor heel uiteenlopende functies?
  • Wat zijn de dieperliggende oorzaken van de huidige uitdagingen in recruitment?
  • Praktische tips voor het optimaliseren van uw rekruteringsproces

Dit webinar is bedoeld voor HR, C Suite executives, Recruitment en Talent Acquisition professionals die op zoek zijn naar alternatieve manieren om mensen aan te nemen in een krappe arbeidsmarkt.

Partners