Privacyverklaring

ALS ELEKTRISCH RIJDEN BUITENGEWOON WORDT

4 september 2023
Tekst
Partner Content

De zoektocht naar prestaties is verankerd in het CUPRA-DNA en dus alomtegenwoordig. Hij verhoogt de normen voor elektrisch rijden, terwijl hij ook de drempels errond wegneemt.

Een meer dan comfortabel rijbereik

De autonomie is het grootste obstakel voor elektrische auto's, maar de CUPRA Born maakt korte metten met dit probleem. Zijn 58 kWh-batterij biedt een rijbereik tot 427 km, en met de 77 kWh-batterij verhoogt dat zelfs tot 540 km. Als u weet dat de gemiddelde Belg 41 km per dag rijdt, biedt de CUPRA Born dus meer dan genoeg rijbereik voor alle dagelijkse woon-werkverkeer zonder elke dag op te moeten laden. Kilometer na kilometer blijft u genieten en u hebt altijd voldoende autonomie om uw bestemming te bereiken.

Opladen in een oogwenk

Overstappen op een elektrische auto gaat gepaard met een verandering van mentaliteit als het over opladen gaat. Daarom is het belangrijk om een proactieve houding aan te nemen en rekening te houden met het resterende rijbereik van de batterij. De CUPRA Born kan worden opgeladen via een conventioneel oplaadpunt, maar hij is ook ontworpen voor snelladen. Zo kunt u na amper 35 minuten al verder rijden. En de MyCUPRA-app houdt u op de hoogte en vertelt u precies hoeveel energie u hebt verbruikt, hoeveel er nog in de batterij zit en hoelang het duurt vooraleer de batterij weer volledig is opgeladen.

Alles-in-één-comfort

Met standaardopties die u het leven makkelijker maken, beantwoordt de CUPRA Born met zijn uitrusting aan de behoeften van vandaag: 12" navigatiescherm, parkeersensoren en -camera, adaptieve cruise control, draadloze Apple CarPlay & Android Auto, LED-koplampen, zelfdimmende achteruitkijkspiegel, Keyless Entry... alles is ontworpen om u een veilige, geconnecteerde en plezierige rijervaring te bezorgen.

Schitterend voor uw bedrijf

De CUPRA Born biedt u aantrekkelijke belastingvoordelen, met een fiscale aftrekbaarheid van 100%. Dankzij een lager voordeel alle aard bezorgt de Born uw medewerkers ook een hoger netto-inkomen dan een wagen met verbrandingsmotor. Zo versterken we hun geloof in elektrisch rijden. Want voor wie eenmaal geproefd heeft van het rijplezier en de fiscale voordelen van de CUPRA Born, is teruggaan geen optie meer.

Ontdek de CUPRA Born. Laat u verleiden door deze elektrische wagen die uw visie op mobiliteit zal veranderen.