Privacyverklaring

Kinepolis Business investeert in jouw bedrijfsevent

8 januari 2024
Tekst
Partner Content

Wie Kinepolis zegt, zegt film. Maar bedrijven kunnen in de bioscopen terecht voor meer dan enkel comfortabele zitjes, popcorn en straffe films. Of je nu een brainstorm sessie, een productlancering, filmevent of een congres wil organiseren, bij Kinepolis Business vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijfsevent. Want Kinepolis, dat is zoveel meer dan alleen maar cinema.

De perfecte oplossing voor elk bedrijfsevent

Dat mag je letterlijk nemen. Je kan bij Kinepolis Business terecht voor élk type bedrijfsevent. Met of zonder film, van 20 tot 36.000 genodigden. Bedrijven nodigen al ruim 15 jaar hun klanten, zakenrelaties en werknemers uit in één van onze bioscopen.

Die bioscopen zijn dan ook uitgerust met alles wat je nodig hebt om indruk te maken op je genodigden. Naast filmzalen in verschillende groottes zijn er overal polyvalente zalen aanwezig voor conferenties en recepties. Er zijn daarnaast verschillende manieren om je merkcommunicatie of eventconcept tot leven te brengen. Met hoogstaande technologie zoals laser- en digitale projectie zorg je dan weer voor krachtige presentaties. Je merkt het al, bij Kinepolis Business zit je goed.

Maar de liefde van je genodigden gaat natuurlijk door de maag. Verover de harten van je gasten met culinaire hoogstandjes, heerlijke hapjes, klassieke filmsnacks of bourgondische buffetten. Bij Kinepolis is catering net zo indrukwekkend als het scherm zelf.

Je hoeft niet eens ver te gaan om van al deze troeven te profiteren. Er zijn tien bioscopen, strategisch verspreid over heel België, waar je als bedrijf terechtkan. Van Oostende tot Hasselt, van Antwerpen tot Luik. Je kan je event op één of meerdere locaties tegelijkertijd laten doorgaan. Wat je ook beslist, er zijn zijn een aantal zekerheden: elke Kinepolis bioscoop is vlot bereikbaar, heeft ruime parkeermogelijkheden en biedt dezelfde uniforme en onvergetelijke ervaring. In die ervaring werd onlangs fors geïnvesteerd.

Vernieuwde receptieruimtes

In haast alle bioscopen werden de receptieruimtes onder handen genomen. Deze ruimtes zijn geliefd bij bedrijven om veel genodigden samen te brengen voor bijvoorbeeld een receptie, buffet, netwerk-event. Daarom hebben we tijd noch moeite gespaard om deze ruimtes te transformeren. Daarbij lag de nadruk op meer licht en ruimte. Maar ook de algemene uitstraling en akoestiek werden aangepakt. Zo dragen houten accenten, aangepaste verlichting en nieuwe vloerbekleding bij tot een warm en gezellig gevoel.

Dit zorgt voor schitterende ruimtes, die je volledig op maat van jouw event verder kan inkleden. Je kan ook steeds meerdere zalen combineren voor een onvergetelijke ervaring. Denk aan een receptie na een avant-première, een break-out room tijdens je congres of gewoon een leuke plek waar je gasten kunnen lunchen en loungen.

Kom zeker eens kijken in één van onze bioscopen naar de transformatie die jouw event nog meer uitstraling geeft. In Brussel werd één van de nieuwe wanden trouwens bekleed met een origineel filmaccent. Zeker de moeite om eens te komen ontdekken!

Tip: Wist je dat je onze bioscopen virtueel kan bezoeken? Op business.kinepolis.be kan je door alle ruimtes wandelen in 360° dankzij innovatieve technologie. Zo kan je nog beter plannen en nieuwe ideeën opdoen.

Aandacht voor duurzaamheid

Bij Kinepolis vinden we het belangrijk om het verschil te maken met respect voor mens en milieu. Bij de transformatie van de receptieruimtes werd er dan ook extra rekening gehouden met duurzaamheid. Zo werd er bewust gekozen voor duurzame materialen, led-verlichting en energiebesparing.

Samen aan de slag

De nieuwe receptieruimtes staan helemaal klaar voor jouw volgende bedrijfsevent. Bij de organisatie van zo een event komt heel wat kijken, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Maar als de uitdagingen zich opstapelen, staat ons team van ervaren B2B Account Managers klaar. Op basis van jouw wensen werken ze op maat gemaakte oplossingen uit zodat jij de verwachtingen van jouw genodigden kan overtreffen.

Jouw succes begint hier, bij Kinepolis Business.

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden in onze nieuwe receptieruimtes? Neem dan hier contact op voor een rondleiding of vraag meteen een offerte aan voor jouw bedrijfsevent.