Privacyverklaring

Antwerp Management School wordt sparringpartner voor Argenta-talent

12 oktober 2022
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
Steven de Haes (foto AMS)

De komende drie jaar maakt bank-verzekeraar Argenta deel uit van het corporate membership-netwerk van Antwerp Management School. Argenta wil er van ideeën wisselen, talent ontwikkelen en wie weet ook: talent vinden.

Er was al een partnership rond hr-thema’s met het AMS competence center ‘Next Generation Work’. Nu zullen de werknemers van Argenta ook de kans krijgen om opleidingen aan AMS te volgen. Bovendien krijgt Argenta toegang tot de studenten van de businessschool tijdens jobbeurzen en zullen beide partners samenwerken rond vraagstukken die het bedrijf bezighouden.

Lerend netwerk

Als ‘corporate member’ maakt Argenta ook deel uit van een lerend netwerk van 25 bedrijven en de Dean’s Club. De bedrijfsleiders komen regelmatig samen om in een open dialoog van gedachten te wisselen over actuele uitdagingen.

Alle leden van het corporate membership-netwerk van AMS leveren daarnaast een bijdrage aan het Scholarship Fund, zodat ook beloftevolle studenten die de middelen daar niet toe hebben een opleiding aan AMS kunnen doorlopen.

Sparringpartner

“Het doet ons plezier om een bank-verzekeraar met zo’n uitstraling als Argenta aan ons netwerk toe te voegen”, aldus Steven De Haes, decaan van Antwerp Management School. “We vervullen graag de rol van sparringpartner binnen Argenta’s huidige transformatietraject waarbij nieuwe inzichten, opleidingen en kansen tot dialoog binnen de industrie kunnen bijdragen aan een sterkere positie op de markt. Met het partnerschap willen wij onze kennis verdiepen en samen positieve impact creëren.”