Baker Tilly biedt nu ook payrolldiensten aan

27 april 2021
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
Shutterstock

Baker Tilly, gespecialiseerd in audit, accountancy, corporate finance en consultancy, biedt nu ook loonberekeningsdiensten aan. Vandaag kunnen bedrijven bij Baker Tilly reeds terecht voor een sociale audit, loonoptimalisatie, HR outsourcing en advies voor welzijnsbeleid en bedrijfscultuur. Met Payroll wil Baker Tilly een volledig pakket aanbieden.

Lieven Nissens, HR Consultancy Director, verzekert dat Baker Tilly alle payroll taken binnen een onderneming voor haar rekening kan nemen, van loon- en personeelsadministratie, tot sociaal juridisch advies.

Baker Tilly geeft klanten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het werkgevers- en werknemersplatform “HRMS”. Via die tool kunnen werkgevers makkelijk prestaties beheren. Werknemers kunnen verlof aanvragen en persoonlijke gegevens wijzigen.

Integratie in de boekhouding

De diensten Payroll en HR Consultancy Services maken deel uit van de Consultancy-afdeling binnen Baker Tilly. Daarnaast is het kantoor ook gespecialiseerd in audit, corporate finance en accountancy. Ondernemingen kunnen er dan ook voor kiezen om de loonverwerking te integreren in de boekhouding.

Ook buitenlandse werkgevers die met personeel starten in België of Belgische werkgevers die personeel in het buitenland tewerk stellen, kunnen er terecht.