Bruce Fecheyr-Lippens wordt chief people officer bij SD Worx

5 september 2022
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
SD Worx

Hr- en payroll-dienstenleverancier SD Worx heeft Bruce Fecheyr-Lippens aangesteld als Chief People Officer. Bruce maakt deel uit van het Executive Committee en rapporteert aan ceo Kobe Verdonck.

Bruce Fecheyr-Lippens zegt “samen met het team van SD Worx te willen nadenken over verdere innovatie binnen hr. “Mensen begeleiden om het volle potentieel uit zichzelf te halen, als individu maar ook als team, dat is mijn drijfveer. Een klimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan focussen op eigen sterktes, is motiverend en leidt tot geëngageerde medewerkers.”

Bruce begon zijn carrière bij McKinsey, waar hij gedurende acht jaar verschillende functies uitoefende. Begin 2017 startte hij bij Solvay. Binnen het hr-management team werkte hij op projecten rond digital hr, people analytics en agile working. Eind 2019 werd hij chief talent officer en senior HR Partner bij Euroclear.

huappi

Intussen richtte Bruce met enkele partners huapii op, een bedrijf dat oplossingen biedt rond talent management en waarvan SD Worx eind maart dit jaar meerderheidsaandeelhouder werd. Het huidige management van huapii zal de internationale groei van het bedrijf verder ondersteunen.

Tijdens zijn carrière werkte Bruce vanuit België, Frankrijk, Nederland, Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Bruce vervangt Cathy Geerts, die SD Worx eind september verlaat.