Lori De Coster gaat op zoek naar Bright Sparks

17 januari 2022
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
Lori De Coster
Lori De Coster gaat op zoek naar Bright Sparks

Vanaf januari 2022 wacht Lori De Coster een taak op internationaal niveau als Talent & Organizational Development Partner bij Clear Channel International Europe.

Zij was daarvoor hr-business partner bij Clear Channel International Europe, onderdeel van Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO). Dit bedrijf is gespecialiseerd in buitenreclame met een portfolio van displays in 22 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Het telt wereldwijd 4800 medewerkers en heeft ook in België 180 medewerker op de loonlijst, maar in haar nieuwe rol zal Lori werken voor de internationale hr-teams van Clear Channel Europe (2.900 medewerkers).

De algemene missie is ondersteuning van de interne ontwikkeling via talent management. Veel van haar energie zal daarbij gaan naar het programma voor young potentials. “Ik zal daarbij vooral ons programma Bright Sparks verder uitbouwen. Jaarlijks selecteren we een 40’tal young potentials. Daarnaast ondersteun ik enerzijds ook de leiders in de organisatie met de ontwikkeling van hun leiderschap en bovendien ook de lokale hr-afdelingen in Europa. Ik zal dat gelukkig niet alleen moeten doen: ik rapporteer aan de hr-verantwoordelijke in Scandinavië Rebekka Broni en aan de Chief People International Joanne Payne. Met hen zal ik het programma verder gaan invullen en concrete objectieven formuleren.”

Lori De Coster kwam overigens in haar huidige rol terecht nadat zij was geslecteerd voor het Young Potential Programme dat de nu verder zal helpen ontwikkelen.