Privacyverklaring

Tine Van Brandt nieuwe ceo van Toba HR Solutions

12 januari 2023
Tekst
Patrick Verhoest
Beeld
Wilfrieds Fotoatelier

De Leuvense Tine Van Brandt (45) leidt voortaan Toba HR Solutions, een softwarebedrijf dat alle processen in human capital management stroomlijnt en automatiseert.

Dat gaat van planning, verloning, opleiding en beheer tot management. Het bedrijf heeft vestigingen in Strombeek-Bever en Gent en telt een 40-tal werknemers. Een paar grote klanten zijn naar verluidt UZ Leuven, AZ Jan Palfijn Gent, LIDL, Bidfood en Deli XL.

Tine Van Brandt ziet het als haar missie om het bedrijf samen met de bedenkers van het eerste uur voluit een eigen koers te laten varen met de intentie sterk te groeien, ook internationaal. Ze wil dat realiseren door een focus op innovaties die echte problemen van klanten oplossen, die goed uitgevoerd worden en tastbare resultaten opleveren voor de organisaties en de mensen bij de klanten.

Bart Wouters, bestuurder bij Toba HR Solutions en managing partner bij Strada Partners, het private-equityfonds achter Toba HR, stelt tevreden vast dat het bedrijf nu een solide, ambitieus directieteam heeft. “Haar drive, ervaring en enthousiasme zullen ervoor zorgen dat we onze blik verder naar buiten werpen en kunnen groeien.”