Hoe werf je de mensen van morgen aan?

1 juli 2021
Tekst
STUDIO HR

In deze STUDIO HR interviewt Lisbeth Imbo Sofie Van Eemeren, HR & People Lead bij Mobile Vikings en Lies Collin, Office Manager bij Yappa.

Hoe kan je op een vlotte, efficiënte manier je personeelsvoordelen goed beheren? Het welbevinden en de satisfaction van de medewerker centraal zetten levert bedrijven een grote voorsprong in the war for talent.

Employee satisfaction & employee centricity (de trend van de maximale personalisatie van het hr-beleid) leidt niet alleen tot tevreden werknemers en tevreden klanten, maar het inspireert de markt ook tot het creëren van nieuwe producten. Mobile Vikings lanceerde “Mobile Vikings for Business”. De werknemer wordt hier beheerder van zijn/haar eigen gsm-abonnement. Kunnen we naar de toekomst toe de medewerker zelf de mogelijkheid geven om het loonpakket (binnen het loonkader) zelf samen te stellen?

https://mobilevikings.be/business

Over STUDIO HR:
Per aflevering brengen we één of meerdere experts samen over een actueel hr-thema. Zij worden geïnterviewd door een bekende radio- of televisiepresentator en geven hun visie op de toekomst.