Privacyverklaring

Paybix daagt de groten uit met zijn loonintegrator voor kmo’s

5 oktober 2023
Tekst
Jo Cobbaut
Beeld
Vlnr Rudi De Roeck (Paybix), Jurgen Ingels (juryvoorzitter), Hans Joris (ceo Paybix) en Bart Slaets (Paybix)

Grote spelers domineren de markt voor loonberekening over de nationale landsgrenzen heen. Maar hebben zij een haalbare multinationale oplossing voor kmo’s? Start-up Paybix denkt het niet. Het kon de jury en het publiek van HRTech overtuigen met zijn oplossing en won de HRtech.startup.award 2023.

“Loonberekeningsprocessen over de grenzen heen bezorgen internationale kmo’s veel kopzorgen”, zo stelde het team van Paybix. “En dat is zonde met alle vandaag beschikbare technologie. We hebben de handschoen opgenomen en bieden een betaalbaar en volledig digitaal loonberekeningsplatform. Wij zijn dan ook de kleine David die vele Goliaths confronteert”, zo pitchte het team van Paybix. Dat overtuigde alvast de jury en leverde voldoende publieksstemmen op voor de HRtech.startup award 2023.

Paybix is tegenwoordig actief in dertig Europese landen (de EU, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk) en werkt daarvoor samen met gevestigde nationale waarden op het vlak van nationale loonberekening, die het geselecteerd heeft per land.

HRtech.team.award

HRtech editie 2023 loofde niet alleen de HRtech.startup.award uit, maar ook een HRtech.team.award 2023.

Die ging naar Port of Antwerp-Bruges. Namens het team stelde hr-directeur Christien Van Vaerenberg een complex en veelomvattend verandertraject voor. Zowel changemanagement als technologie liepen er als rode draden doorheen.