Privacyverklaring

Tom Lovink aan de slag bij TheValueChain

13 december 2023
Tekst
TheValueChain

Sinds november 2023 neemt Tom Lovink de rol van HXM-partner bij TheValueChain op. Met zijn decennialange ervaring in hr en consultancy, zowel nationaal als internationaal, brengt Tom een schat aan expertise met zich mee. Vandaag deelt hij zijn doorgewinterde kennis om de capaciteiten van TheValueChain op het gebied van human experience management te versterken.

“Als dynamische organisatie streven we met 'TheValueChain HXM’ naar meer dan enkel resource management. We geven prioriteit aan groei, betrokkenheid en prestaties op de werkplek. Met onze toewijding aan end-to-end customer excellence, zetten we Toms expertise en de capaciteiten van HuRiS in om innovatie HXM-oplossingen te ontwikkelen”, aldus Dieter Oversteyns, Managing Partner bij TheValueChain.

Medewerkers laten floreren met HXM

HXM gaat om meer dan enkel het beheren van middelen; het draait om het creëren van een omgeving die groei, betrokkenheid en prestaties bevordert. TheValueChain erkent de diepgaande impact van HXM bij het inrichten van werkplekken waarin medewerkers kunnen floreren en hun capaciteiten ten volle kunnen benutten.
Onder Toms leiding en met de ondersteuning van HuRiS, zet TheValueChain zich sterker dan ooit in om hoogwaardige, innovatieve HXM-oplossingen te bieden aan al haar klanten.