Privacyverklaring

Op zoek naar medewerkers? Actiris helpt je!

15 oktober 2024
Tekst
Partner Content

Wie hier al ervaring mee heeft, kan het bevestigen: rekruteren is een spannende activiteit, maar vergt veel tijd en energie. Goed nieuws! Je kan gebruikmaken van de diensten van Actiris.

Je consultant bij Actiris kan je talrijke gratis oplossingen aanbieden om de juiste versterking voor je team te vinden. Hier is een overzicht.

Publiceer al je vacatures op de website van Actiris!

Met My Actiris kan je je vacatures publiceren, eventueel met de hulp van je consultant bij Actiris. De vacatures worden op onze website en in de agentschappen gepubliceerd en worden ook in een centrale database opgenomen waar alle werkzoekenden die onze website bezoeken, terechtkunnen.

Naast onze agentschappen verspreidt een heel netwerk van partners in de 19 Brusselse gemeenten de vacatures onder hun publiek, waardoor het aantal kandidaten en potentiële profielen toeneemt.

Financiële steun nodig om aan te werven?

Ken je activa.brussels en de doelgroepverminderingen voor oudere werknemers al? Op federaal en regionaal niveau zijn er ook vele tewerkstellingsmaatregelen om de loon- of opleidingskosten te beperken. Actiris vindt voor jou de meest interessante maatregelen in functie van je rekruteringsbehoeften.

Een bijna perfecte kandidaat? Overweeg een opleiding!

Een kandidaat heeft niet altijd onmiddellijk alle vereiste competenties. Gelukkig zijn er veel oplossingen. Dankzij de taalcheques van Actiris kan je jouw toekomstige medewerker een gratis opleiding binnen jouw activiteitendomein aanbieden in het Frans, Engels of Nederlands.

Neem contact op met Actiris om je consultant te ontmoeten en gratis toegang te krijgen tot al deze diensten!

Surf naar www.actiris.brussels of bel onze werkgeverslijn: 02/505 79 15