Privacyverklaring

Annick Janssen aangesteld als people & culture director bij ManpowerGroup

27 september 2024
Tekst
Gert Verlinden
Beeld
Annick Janssen

ManpowerGroup BeLux heeft Annick Janssen benoemd tot people & culture director voor België en Luxemburg. In haar nieuwe functie zal ze ook deel uitmaken van het directiecomité. Annick Janssen brengt meer dan 20 jaar ervaring mee in personeelszaken, met expertise op het gebied van talentbeheer, organisatieverandering en diversiteit en inclusie.

Annick Janssen krijgt met haar expertise een belangrijke rol in de ondersteuning van de groei van de merken van ManpowerGroup in België en Luxemburg, waaronder Manpower, Experis en Talent Solutions. Een van haar verantwoordelijkheden zal zijn om de transformatieprojecten binnen het bedrijf te versnellen, met een focus op het beheren van talent. Haar aanpak zal zich richten op communicatie, het ontwikkelen van potentieel en het bevorderen van individueel welzijn.

Voordien was Annick vijftien jaar actief bij Marsh SA België & Luxemburg. Ze bekleedde daar verschillende hr-functies, waaronder senior people partner en hr-directeur. Daarnaast werkte ze als zelfstandig coach en consultant. Hiervoor gebruikte ze haar expertise om bedrijven en teams te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en verandermanagement.

Annick Janssen studeerde af in 1991 met een master in Bedrijfsbeheer aan de ICHEC en heeft een certificaat in coaching (ICF). Gedurende haar loopbaan vervulde ze verschillende hr-rollen bij bedrijven zoals Securex, Deutsche Bank, Dexia en Rossel.