Privacyverklaring

Sabine Kroesemeijer benoemd tot hr country manager Athlon BeNeLux en International

28 augustus 2024
Tekst
Gert Verlinden
Beeld
Sabine Kroesemeijer

Sabine Kroesemeijer is de nieuwe hr country manager van Athlon BeNeLux en International. Sinds het begin van het jaar vervult zij deze functie op interim-basis. Sabine maakt deel uit van het management team van Athlon BeNeLux en rapporteert aan head of hr en ExCom Member Esther Westerhof.

Sabine Kroesemeijer is in 2022 gestart als hr business partner bij Athlon Nederland. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in hr. Voordat ze bij Athlon kwam, was ze hr-adviseur o.a. bij SNS Bank. Sabine heeft een diploma in Human Resource Management en een post-bachelor in Strategic Human Resources Management.

Marchel Koops, managing director van Athlon BeNeLux: “We zijn erg blij om Sabine officieel te benoemen. Goed werkgeverschap staat hoog in het vaandel binnen Athlon. We investeren volop in onze mensen en willen Athlon dan ook de komende jaren als employer of choice verder op de kaart te zetten. ​We zijn ervan overtuigd dat Sabine met haar kennis en ervaring hier een belangrijke rol in gaat spelen.”

“Ik ben ontzettend blij met de vaste benoeming en heb er zin in om verder aan de slag te gaan bij Athlon. Het is mijn ambitie om, in een organisatiecultuur waarin alle collega’s zichzelf mogen zijn, met elkaar een beter wereld van mobiliteit te creëren door de diversiteit aan talenten van onze (toekomstige) medewerkers in te zetten. Als hr maken we dit mogelijk door te focussen op mensgerichte hr topics die de business laten excelleren,” aldus Sabine Kroesemeijer.