Privacyverklaring

Laurence Dallenogare benoemd tot chief hr officer bij Aliaxis

6 oktober 2024
Tekst
Gert Verlinden
Beeld
Laurence Dallenogare

Aliaxis, internationaal leider in oplossingen voor water- en energietoegang, bevestigt de aanstelling van Laurence Dallenogare als chief hr officer en als lid van het directiecomité. Ze zal rechtstreeks rapporteren aan Thierry Vanlancker, managing director van Aliaxis.

Sinds augustus 2024 was Laurence Dallenogare al actief als interim chief hr officer bij het bedrijf. Ze kwam in 2023 bij Aliaxis als vice president hr voor de EMEA-regio.

Thierry Vanlancker, managing director van Aliaxis, geeft uitleg: "Laurence brengt een schat aan ervaring mee en heeft bewezen een sterke manager te zijn. Haar strategische aanpak en focus op mensen zullen een belangrijke rol spelen bij de verdere ontwikkeling van onze hr-strategie."

Laurence Dallenogare reageert: "Ik ben enthousiast om de functie van chief hr officer op mij te nemen bij Aliaxis. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de medewerkers en het leiderschapsteam. We blijven werken aan een inclusieve cultuur waar groei en uitmuntendheid centraal staan, zodat iedereen kan bijdragen aan het succes van het bedrijf."

Laurence Dallenogare is een ervaren hr-leider met meer dan twintig jaar ervaring in verandermanagement, leiderschapsontwikkeling en talentmanagement. Ze heeft gewerkt in sectoren zoals farmaceutica, biotechnologie en productie.