Privacyverklaring

Binnenkijken bij AG Insurance

4 juli 2024
Tekst
Gert Verlinden
Beeld
James Arthur

Jan Heyvaert, chief human resources and sustainability officer bij AG Insurance: “De AG-campus is meer dan een plek om te leren. Deze infrastructuur past in onze strategie en ligt in de lijn van onze visie op cultuur en leiderschap. De campus lokt medewerkers weg van hun gebruikelijke kantoorverdieping. Hier komen ze om een cappuccino bij de barista te drinken, te connecteren, van het buitenlicht en het groen te genieten. Of om te leren, te presenteren en te vieren.

Sollicitanten die hun mobieltje grijpen om foto’s te nemen: zo merk je dat deze werkplek indruk maakt. We spelen deze troefkaart uit in onze corporate & employer branding en rekrutering. De medewerkerstevredenheid groeit en het absenteïsme daalt. Deze plek doorbreekt organisatorische silo’s. We vragen de medewerkers om twee dagen per week naar deze plek in hartje Brussel te komen. Dat zijn collectieve teamdagen.

(lees verder onder foto)

20240408 Brussel België: AG Campus Interieur / Architectuur voor HR Magazine.
Copyright: James Arthur Photography

Op deze campus vonden vorig jaar 150 evenementen plaats, ook voor externe partijen. Door die commercialisatie maken we er een business case van met een positieve financiële return. Voor de buurtbewoners is de site niet toegankelijk.

De volgende stappen? We hervormen alle kantoorverdiepingen volgens deze duurzame, open en technologische filosofie. Zo creëren we een huiselijk gevoel voor alle collega’s.”

ID: Jan Heyvaert, Chief Human Resources and Sustainability Officer at AG Insurance

20240408 Brussel België: AG Campus Interieur / Architectuur voor HR Magazine.
Copyright: James Arthur Photography

De volledige fotoreportage bekijk je in HRmagazine. Interesse in een membership? Contacteer gerust Jennero Rijaard (Jennero.Rijaard@hrmagazine.be).