Privacyverklaring

HRmagazine PODCAST: Het belang van transities op onze arbeidsmarkt - transitietrajecten.

26 april 2021
Tekst
Podcast

De HRmagazine PODCAST brengt per aflevering één of meerdere experts samen over een actueel HR-thema. Zij worden geïnterviewd door een bekende radio- of televisiepresentator en geven hun visie op de toekomst.

Lisbeth Imbo interviewt in deze aflevering Ann Cattelain (Federgon) en Annic Bosmans (Randstad) over het belang van transities op onze arbeidsmarkt en transitietrajecten.

Zowel het federaal als het Vlaams regeerakkoord willen arbeidsmobiliteit naar sectoren waar er tekorten zijn bevorderen. Dit vereist bij- en omscholing, evenals heroriëntatie van werknemers. HR-dienstverleners zijn de motor van deze transities op onze arbeidsmarkt. Op jaarbasis begeleiden zij meer dan 1 miljoen personen naar een job, van een job naar een andere job of in hun job.

Over onze gasten:

Ann Cattelain (Federgon): Ann Cattelain is CEO van Federgon. Ann startte haar carrière in de verzekeringssector na het behalen van een master in de rechten aan de KULeuven. Sinds 1997 werkt Ann Cattelain bij Federgon, waar ze startte als Legal Advisor. Nadien, in 2005 werd Ann legal director en in 2020 werd ze CEO van Federgon.

Annic Bosmans (Randstad): Annic Bosmans is Managing Director staffing bij Randstad. Annic werkt sinds 2000 bij Randstad en nam reeds verschillende functies op binnen de organisatie in de loop van haar carrière. Sinds 2018 is ze Managing Director staffing bij Randstad.

Ann Cattelain (Federgon) en Annic Bosmans (Randstad)

FULL PLAYLIST

https://podcast.hrmagazine.be