Privacyverklaring

HRmagazine PODCAST: Mentale balans behouden op het werk, tijdens en na corona.

17 maart 2021
Tekst
Podcast

De HRmagazine PODCAST brengt per aflevering 2 experts samen over een actueel HR-thema. Zij worden geïnterviewd door een bekende radio- of televisiepresentator en geven hun visie op de toekomst.

In deze aflevering interviewt Lisbeth Imbo interviewt Ralf Caers (KU Leuven - Passiemento) en Katleen Lombaerts (PZ). Ze delen hun kijk over hoe je de mentale balans kan behouden op het werk, tijdens en na corona.

Ze hebben het over thuiswerken. Is dit nu een zegen of een vloek? En over hoe de ideale toekomstige werkplek eruit ziet.

Er wordt heel vaak naar de werkgever gekeken om het werk mentaal gezond te houden. Maar eigenlijk heeft de werknemer zelf ook een grote verantwoordelijkheid en moeten we het proactieve handelen van de werknemers zelf meer stimuleren.

Over de Experts:

Ralf Caers (KU Leuven): Ralf Caers is professor HRM aan de KU Leuven, gastprofessor HRM aan de Ehsal Management School en de Universiteit Hasselt en zaakvoerder van de coachingpraktijk Passiemento. Hij is auteur van de bestseller ‘Aan het Roer van NV Mezelf’ over het omgaan met stress en mentale hygiëne.

Katleen Lombaerts: Katleen Lombaerts is al meer dan 10 jaar Loyalty Director bij PZ, marktleider in detachering van HR Professionals.

Ralf Caers (KU Leuven) - Katleen Lombaerts (PZ)

FULL PLAYLIST

https://podcast.hrmagazine.be