Privacyverklaring

HRmagazine PODCAST: Van car policy naar mobility policy

1 maart 2021
Tekst
Podcast

De HRmagazine PODCAST brengt per aflevering 2 experts samen over een actueel HR-thema. Zij worden geïnterviewd door een bekende radio- of televisiepresentator en geven hun visie op de toekomst.

In deze aflevering interviewt niemand minder dan Lisbeth Imbo 2 experten over een meer duurzaam mobiliteitsplan. Philippe Kahn (Arval) en Stijn Keppens (Optimile) delen hun kijk over de toekomst van duurzame mobiliteit.

De laatste jaren is er veel geschreven en gepraat over duurzame mobiliteit. We bespreken de stand van zaken van de gekende car policy vandaag de dag en hoe die in de nabije toekomst zal verschuiven naar het totaal mobiliteitsbudget. Wat was de impact van de huidige gezondheidscrisis? En wat houdt dit concreet in voor de HR manager van morgen?

Philippe Kahn (Arval): Al meer dan 20 jaar is Philippe Kahn actief in de Belgische automobielbranche. Momenteel houdt hij zich als New Mobility Manager bij Arval bezig met de strategische ontwikkeling en implementatie van de nieuwe mobiliteitsstrategieën en -oplossingen. Vóór Arval was hij werkzaam bij Volvo Car Group in België, Zweden en China. Hij was daar o.a. verantwoordelijk voor marktonderzoek, customer insights & strategieontwikkeling.

Stijn Keppens (Optimile): Als marketing & business development manager is Stijn Keppens aan het werk bij Optimile. Optimile helpt bedrijven bij de transitie naar totale mobiliteitsoplossingen. Daarvoor was Stijn o.a. ook werkzaam bij Schoenen Torfs en KBC als marketeer.

Philippe Kahn (Arval) en Stijn Keppens (Optimile)

FULL PLAYLIST

https://podcast.hrmagazine.be